Kategorie

Zásady práce s vašimi údaji

 

Jsme Winner.Shopping, oficiální CSS Partner Googlu a na našich stránkách winner.shopping („webové stránky“) vám poskytujeme naše služby CSS partnerství a také srovnávač cen. Prostřednictvím našich webových stránek také spolupracujeme s affiliate partnery.

Winner.shopping provozujeme jakožto společnost Winner.Shopping s.r.o., IČ: 090 95 837, sídlem Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10 – Hostivař, zapsaní jsme v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C 330849.

Pro poskytování našich služeb a provoz webových stránek zpracováváme některé vaše osobní údaje.

Kdybyste potřebovali cokoliv ohledně osobních údajů probrat, kdykoliv se na nás můžete obrátit na e-mailovou adresu [email protected] písemně na adresu našeho sídla (Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10 - Hostivař) anebo kanceláří (Sokolovská 81/55, 186 00 Praha 8 – Karlín) anebo na tel. č. +420 721 471 045.

V naší společnosti není jmenovaný pověřenec pro oblast zpracování osobních údajů.

 

S jakými osobními údaji pracujeme?

Pokud poptáte naše služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte. Pokud jste podnikající fyzická osoba, budou to většinou vaše jméno, příjmení, IČO, e-mail, telefonní číslo, pokud poptáváte za firmu, pak IČO a název firmy, pro kterou jednáte, e-mail a telefonní číslo, v obou případech potom vaše požadavky/dotaz ohledně našich služeb, případně další údaje, které nám v rámci další domluvy nebo spolupráce předáte. Proč?

- kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu,

- pokud se pro poskytování našich služeb rozhodnete a stanete se našimi partnery, budeme jejich prostřednictvím s vámi komunikovat,

- na základě nich vám můžeme poskytovat vám v rámci našeho smluvního vztahu naše služby,

- použijeme je pro doložení plnění našich povinností, které nám plynou ze zákona nebo ze smluv.

 

Pokud naše služby nepoptáváte, nejste našimi partnery a pouze navštěvujete naše webové stránky, podívejte se do záložky Cookies , jak zpracováváme informace, které získáme na základě vaší návštěvy.

 

Jak dlouho s daty pracujeme a na základě čeho?

Pokud navážeme spolupráci, budeme výše uvedená data zpracovávat po dobu 10 let od posledního poskytnutí naší služby, protože tím budeme plnit zákonné požadavky (hlavně z oblasti daní a účetnictví – v případě placené spolupráce jde zejména o fakturační údaje) a dále budeme data (zejména kontaktní údaje) zpracovávat po dobu naší smluvní spolupráce. Takové zpracování plyne z právních předpisů a plnění našich smluvních závazků. Zároveň budeme data archivovat z důvodu našeho oprávněného zájmu na archivaci potřebné dokumentace ohledně našeho smluvního vztahu (třeba pro případ budoucích sporů).

Vaše data budeme zpracovávat po dobu 10 let ode dne, kdy mezi námi zanikne náš smluvní vztah. 

Pokud spolupráci nenavážeme, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 6 měsíců od naší poslední komunikace. Taková práce s daty je možná, protože jednáme o smlouvě.

 

Co nám to umožňuje?

Veškerá popsaná práce s daty je možná díky tzv. nařízení GDPR.

 

Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Pracují pro nás také některé společnosti nebo freelanceři, kteří se k vašim datům mohou dostat proto, že nám pomáhají s chodem naší společnosti. Jsou to:

- Fiko Media s.r.o., Ič: 06359353, Sokolovská 81/55, Karlín – Praha.

 

Affiliate spolupráce

Pokud si v rámci zvoleného nastavení našich služeb zvolíte také propagaci v rámci affiliate sítě třetí strany, předáme vaše údaje také tomuto poskytovateli affiliate sítě. Prakticky se jedná o předání jinému správci osobních údajů – váš souhlas s takovým předáním dovozujeme z vašeho zmocnění k zařazení do dané affiliate sítě. Podmínky zpracování osobních údajů se poté řídí podmínkami dané affiliate sítě.

V současnosti využíváme následující affiliate sítě:

- affiliate síť Dognet společnosti Lead Media s.r.o., IČO: 477 26 601, sídlem Karpatská 6, 811 05 Bratislava

- affiliate síť eHUB společnosti eHUB.cz s.r.o., IČO: 248 18 569, sídlem Tusarova 877/56, 170 00 Praha 7

- affiliate síť CJ Affiliate společnosti Conversant Europe Limited, sídlem 3rd Floor 2 Television Centre 101 Wood Lane, London, UK

 

Jaká máte podle GDPR práva?

Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES), které oblast osobních údajů upravuje, vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.